خبر
راههای کاهش وزن به روش طب سنتی
- خبر
- نمایش از سه شنبه, 02 ارديبهشت 1393 09:49
- بازدید: 2083
مدیر انجمن علمی طب سنتی ایران برای پیشگیری از چاق شدن توصیه کرد که هر لقمه ۴۰بار باید جویده شود، از تندخوری و مصرف آب بین غذا پرهیز شود.همچنین از مصرف غذاهای مخلوط به هنگام سیری نیز باید جلوگیری کرد.
75% - تسوق أونلاين في السعودية مع خصم 25 , أحذية ازياء رياضية الجري للرجال , adidas copa mundials in color today schedule 2016 , نمشي | New Balance 530 Lifestyle Unisex Beyaz Spor Ayakkabı Kadin Spor Ayakkabı & Sneaker 4127850 , Network-presidentsShops
به گزارش فارس، مهدی برهانی مدیر انجمن علمی طب سنتی ایران، در مورد روشهای لاغری بر اساس توصیههای طب سنتی گفت: آنچه که ما به طور عموم شاهد آن هستیم به نظر بنده چاقی نیست بلکه پرخوری است و اصل درمانها در علم پزشکی با پرهیز شروع میشود.
وی با اشاره به اینکه حفظ سلامتی و پرهیز از پرخوری جزو اصول بهداشتی هستند گفت: افرادی چاق میشوند که پرهیزها را رعایت نمیکنند در حالی که به اندازه لازم باید غذا بخورند نه به اندازه کافی. این متخصص طب سنتی گفت: تفاوت میزان لازم و کافی در این است که افراد قبل از احساس سیری کامل، غذا خوردن را قطع کنند.
برهانی گفت: یکی از توصیههای دیگری که برای جلوگیری از افزایش وزن در طب سنتی وجود دارد جویدن غذا به میزان کافی است به این صورت که هر لقمه ۴۰ بار باید جویده شود بسیاری از افراد میگویند این تعداد شدنی نیست اما با تکرار در نهایت عادت خواهند کرد.
وی با اشاره به اینکه تندخوری در جامعه ما بسیار شایع است گفت: این مشکل باعث اختلال در هضم غذا شده و فقط به سوءهاضمه در معده ختم نمیشود بلکه در معده ایجاد بلغم شده و در نتیجه افزایش چربی در نواحی شکم و چاقیهای موضعی ایجاد میشود حتی چربی کبد و به صورت متوالی اگر ادامه یابد افزایش چربی خون از عوارض آن خواهد بود.
مدیر انجمن علمی طب سنتی ایران گفت: یکی دیگر از توصیههایی که برای کاهش وزن داده میشود این است که تا افراد گرسنه نشدهاند غذا نخورند. متأسفانه در کشور ما در زمانهای مشخص غذا میل شود و میان وعده و مصرف تنقلات شایع است در حالی که این موارد عادات نابجایی است که به عوارض بسیاری منجر شده است و اگر با فرهنگسازی بتوانیم این مشکلات را کم کنیم از مراجعه بیماران کاسته خواهد شد. برهانی گفت: بنابراین توصیه میشود زمانی که احساس گرسنگی ایجاد شد باید غذا خورده شود.
وی همچنین تأکید کرد: آب خوردن بین غذا باعث افزایش وزن میشود بنابراین توصیه میشود از ۲۰ دقیقه قبل و یک ساعت بعد از غذا، آب مصرف نشود چرا که در طب سنتی در مرحله هضم معده نباید آب و مایعات با غذا خورده شود و اگر چنین شود باعث شناور شدن غذا در آب شده و در نتیجه عدم هضم به همراه سردی معده پیش آمده و مادهای که در معده میماند باعث عوارض کبدی و چاقی میشود.
این متخصص طب سنتی ادامه داد: همچنین از مخلوط خوردن غذاها باید پرهیز کرد امروزه سفرههای رنگینی که پهن میشود با سفرههای پادشاهان قدیم برابری میکند رنگهای متنوع و از هر مادهای وجود دارد در حالی که معده نمیتواند حرارت را برای هر غذا تنظیم کند. برهانی گفت: مخلوط خوردن غذا باعث میشود مواد فاسد در معده ایجاد شود و خلط بلغم به همراه چاقی ایجاد شده و مزاج افراد را سرد کند در نتیجه از عوارض ساده آن ایجاد یبوست و نفخ معده است.