جمعه, 02ام آذر

شما اینجا هستید: رویه نخست تازه‌ها خبر پارسی؛ پیشتاز نامگذاری واحد اصلی پول ملی/ ثبت 47هزار نظر مردمی

خبر

پارسی؛ پیشتاز نامگذاری واحد اصلی پول ملی/ ثبت 47هزار نظر مردمی

برگرفته از خبرگزاري مهر

براساس آخرین نظرسنجی ها برای اصلاح پول ملی 45 درصد از شرکت کنندگان پارسی را به عنوان نام جدید پول اصلی( اسکناس) و 43 درصد نیز تومان را انتخاب کرده اند.

به گزارش خبرنگار مهر، از آغاز فعالیت سایت اصلاح پول ملی تاکنون بیش از 1 میلیون و 699 هزار بازدید عمومی صورت گرفته که منجر به ثبت 47 هزار و 4 نظر برای حذف صفرها و همچنین نامگذاری واحد اصلی و فرعی پول ملی شده است.

بر اساس این گزارش، 80 درصد کل افرادی که تاکنون موفق یه ثبت نظر خود در سامانه اصلاح پول ملی شده اند، مرد و مابقی نیز زن هستند.
 
58 درصد از نظر دهندگان دارای مدرک فوق دیپلم، لیسانس و دانشجویان دارای تحصیلات مشابه حوزوی هستند، همچنین 52 درصد افراد شاغل و 24 درصد نیز دانشجو هستند.
 
در نظرسنجی های صورت گرفته، مشخص شد که 64 درصد از نظردهندگان ترجیح می دهند در مبادلات خود از ابزارهای الکترونیکی استفاده کنند، همچنین 28 درصد از نظر دهندگان نیز ترجیح می دهند تا از اسکناس و مسکوک در مبادلات خود استفاده ببرند.
 
به صورت کلی، 78 درصد کسانی که در نظرسنجی حضور یافته اند موافق حذف صفر از پول ملی بوده اند. در این میان، 51 درصد موافق حذف 4 صفر و 23 درصد نیز موافق حذف 3 صفر هستند.
 
همچنین 6 درصد کل نظردهندگان موافقت خود را با حذف یک صفر و 7 درصد نیز موافقت خود را با حذف 2 صفر اعلام کرده اند. 9 درصد نیز موافق حذف صفرها از پول ملی نیستند.
 
45 درصد از شرکت کنندگان در نظرسنجی، در نام گذاری پول اصلی جدید( اسکناس) پارسی را و 43 درصد تومان را به ترتیب انتخاب کرده اند. پیش از این 43 درصد از مردم برای واحد اصلی پول ملی پارسی و به همین میزان نیز تومان رای داده بودند.
 
تاکنون مشارکت کنندگان در طرح نظرسنجی اصلاح پول ملی بر روی این دو گزینه تاکید دارند. ریال برای واحد اصلی پول ملی فقط 1 درصد رای آورده است، همچنین دریک دارای 7 درصد آراء بوده و 2 درصد کل پیشنهاد دهندگان در این بخش نیز گزینه های دیگری را پیشنهاد کرده اند.
 
برای انتخاب واحد فرعی پول ملی نیز دریک با 39 درصد کل آراء پیشتاز است و پس از آن نیز ریال دارای 21 درصد کل آراء ثبت شده است.
 
برای واحد فرعی پول نیز تومان 18 درصد و پارسی 13 درصد رای دارند. در بخش مربوط به واحد فرعی پول ملی نیز 7 درصد نظردهندگان اعلام کرده اند ترجیح می دهند گزینه دیگری غیر از موارد یاد شده را برای واحد فرعی پول ملی پیشنهاد کنند.

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید