دوشنبه, 16ام ارديبهشت

شما اینجا هستید: رویه نخست یادگارهای فرهنگی و طبیعی تمامیت ارضی

تمامیت ارضی

تمامیت ارضی، ناموس ایرانیان است و قابل مذاکره نیست

بی تردید افکار عمومی ایران در انتظار پاسخ شایسته و قاطع  دستگاه سیاست خارجی جمهوری اسلامی به یاوه گویی های امارات،این شیخ نشین کوچک خلیج فارس است که یکی از بهترین راه های آن از طریق ادعای مالکیت ایران بر استان جلفاوه (امارات کنونی)، جزیره ایرانی «آریایی» یا «سیربو نعیر» و جزیره نفت خیز «زرکوه» است که در اشغال امارات متحده عربی قرار دارند.

افشای نقش باکو در تجزیه ایران و طرح آمریکایی ریگا

طی چند سال اخیر برخی مقامات آمریکا مانند «آدام ارلی» ، «رایس» و «نیکلاس برنز» (معاون وزیر امور خارجه آمریکا) از اجرای طرح هایی علیه تمامیت ارضی ایران خبر داده بودند. به گفته آنان، آمریکا دفترهای ویژه‏ای را در برخی از شهرهای اطراف ایران که ایرانیان زیادی در آنها زندگی می‏کنند به ویژه در باکو و دبی دایر کرده‏ است.

دفاع از ایران را وظیفه خود می‌دانیم (بیانیه جمعی از دانشگاهیان و فعالان سیاسی و فرهنگی پیرامون تحرکات برخی رسانه‌های فارسی‌زبان علیه همبستگی ملی)

هم میهنان عزیز! از ابتدای سال جاری سیل تهاجمات رسانه‌ای و خارجی علیه  تمامیت ارضی و حیثیت ملی کشور به شکل روزافزونی افزایش یافته است. اخیرا شاهد بودیم که یکی از رسانه‌های فارسی‌زبان خارج از کشور، به شکلی آشکار، برنامه‌ها و گزارش‌هایی در راستای ایجاد شبهه در تمامیت ارضی و نفرت‌پراکنی قومی تهیه و پخش می‌کند که به روشنی در تضاد با رسالت رسانه‌ای و تعهدات انسانی  و ملی است.

بحرین قانوناً هنوز هم بخشی از خاک ایران است

دکتر هوشنگ طالع، واپسین بازمانده از گروه پارلمانی حزب پان‌ایرانیست که در جریان جدایی بحرین از ایران دولت را در سال 1349 خورشیدی به استیضاح کشاند، بحرین را هنوز هم قانوناً یکی از استان‌های ایران دانست.

افشای توطئه‌های خزنده دولت باکو برای تجزیه ایران + نقشه

مرز کشیدن و ملت سازی در ایران به بهانه تنوع زبانی موجود در ایران، برنامه‌های پرهزینه و بلند مدت ایجاد خاورمیانه جدید توسط دولت آمریکا و موسساتی چون «امریکن اینتر پرایز» و حمایت‌های بی پروای سیاستمداران آمریکایی همچون «مایکل لدین» از تجزیه طلبان.../ اعلام رسمی سران رژیم صهیونیستی که بار‌ها گفته‌اند چند ایران کوچک برای ما، بهتر از یک ایران بزرگ است...

نقش سوئد در تحرکات تجزیه طلبانه

تاکنون در بارِۀ نقش سوئد در مسائل امنیتی جهان و بخصوص ایران، تحقیقات کمی صورت گرفته است و یا شاید در حد هیچ! و این البته به دو دلیل بوده است.

در همین زمینه