رویدادهای فرهنگی
موزههای استان فارس مستند شدند
- رویدادهای فرهنگی
- نمایش از دوشنبه, 05 خرداد 1393 02:47
- بازدید: 4910
همزمان با هفته میراث فرهنگی و روز موزه، ساخت مستند موزههای فارس که توسط یک فیلمساز شیرازی کلید خورده بود، به اتمام و این فیلم به مرحله پخش رسید.
adidas calabasas cream factory san jose menu - GZ3194 - adidas Ultra Boost 2021 White Multicolor | 106 - Nike WMNS Air Force 1 Shadow "Pastel" - LacollesurloupShops - nike dunks brown white black friday images , CI0919
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، علی ناجی، کارگردان مستند موزههای فارس یکشنبه، 4 خرداد در یک همایش خبری گفت: این مستند در قالب یک سریال 14 قسمتی تولید شده است.
علی ناجی ادامه داد: ساخت مستند موزههای فارس را از سال 1389 آغاز کردیم و با تلاشهای بسیار در نهایت اردیبهشت 93 مراحل تدوین و صداگذاری را به پایان رساندیم.
وی اضافه کرد: مستندنگاری موزهها، بهواسطه آثاری ارزشمندی که در آن وجود دارد، یک مجموعه ارزشمند است، مجموعهای که هر یک از آثار، در جای خود پیام یا حتی پیامهایی را به مخاطب انتقال میدهد.
این فیلمساز گفت: تاریخ، تمدن، مذهب، سنت، اقتصاد، فناوری، نحوه زیستن، جنگها، علم پزشکی و بسیاری از مسائل را میتوان در هر یک از آثار جست و جو کرد و هر شیء از اشیاء موجود در موزهها، علاوه بر اینکه بازگوکننده و افشاکننده رازهای بسیاری میتواند باشد، بیننده را در فکر فرو میبرد تا به دستانی که آن را ساخته است هم بیندیشد.
ناجی با بیان اینکه در ایران، موزهها در موضوع ایرانگردی، در حاشیه بازدیدها قرار گرفته و کمتر گردشگری وقت خود را صرف بازدید از این اماکن میکند، گفت: اگرچه در سالهای اخیر تلاشهایی انجام شده است اما هنوز هم موزه، در سبد گردشگری شهروندان، جایگاه درخوری را ندارد.
این فیلمساز خاطرنشان کرد: یکی از اهداف ساخت مستند موزههای فارس، در کنار معرفی موزهها، شناخت موزه، موزهداری و فرهنگ ایرانی اسلامی، بوده است.
ناجی گفت: در این 14 قسمت موزههای تختجمشید، بیشابور، زینتالملک، لباسهای سنتی ایران، تاریخ طبیعی، پارس(باغ نظر)، حمام وکیل، خانه سعادت، خاتم، سنگهای قیمتی، سکه، سنگ (هفت تنان) و همچنین یک موزه در تهران که دانشمندان ایرانی اسلامی بااختراعات خود برای اولین بار در جهان به ثبت رساندهاند را معرفی خواهیم کرد.
به گزارش ایسنا، نویسنده فیلمنامه، تهیه کننده و کارگردان این مستند، علی ناجی، تصویربرداران امین شریفی و سیروس مهبودی بودند و تدوین و صدا گذاری نیز توسط علی ناجی، مهدی یوسفی و پریسا مهبودی انجام شده است.
فیلمبرداری متحرک این مستند را حسین کشوریزاده عهدهدار بوده و گوینده متنها، کمال سلمانپور و مریم محمدیان هستند و مدیریت صدابرداری را علیرضا رستمی برعهده داشته و نرگس یزدیانی نیز عهدهدار مدیریت صحنه بوده است.