یادمان
سازمان میراث فرهنگی برای مرمت موزه صنعتی اقدام کند
- يادمان
- زیر مجموعه: ديدهبان یادگارهای فرهنگی و طبيعی ایران
- دوشنبه, 02 دی 1392 15:28
- آخرین به روز رسانی در دوشنبه, 02 دی 1392 15:28
- نمایش از دوشنبه, 02 دی 1392 15:28
- بازدید: 3836
در نخستین قدم پس از بیرون کردن دستفروشها از موزهی استاد صنعتی، مکاتبه با متولیان این موزه با هدف ساماندهی بنا آغاز شد.
nike-dunk-low-coast-uncl | adidas am4par women wear shoes , Sunrise Underwire Bikini Top by Endless Online , JofemarShops , Australia
به گزارش خبرنگار بخش میراث فرهنگی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، حدود پنج سال پیش، موزهی استاد صنعتی بهدلیل آسیبها و مشکلاتی که بدنهی ساختمان موزه داشت تعطیل شد. هر چند از حدود چهارماه پیش، مسوولان اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان تهران با مسوولان هلال احمر وارد مذاکره شدند، اما باز هم پیگیریها بینتیجه ماند بهگونهای که حتی از چندماه پیش، تعدادی دستفروش بساط خود را در حیاط این موزه پهن کردند تا اینکه سرانجام با انتخاب شدن مدیری جدید و بیرون کردن دستفروشها از موزه، راه برای ساماندهی این بنای تاریخی باز شد.
مسوول موزههای جمعیت هلال احمر در اینباره به خبرنگار ایسنا گفت: پس از بیرون کردن دستفروشها کار مکاتبه با شهرداری منطقه و اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان تهران آغاز شد. همچنین رییس جمعیت هلال احمر دستور مرمت و بازسازی این بنای تاریخی را به ادارهی عمران هلال احمر داد.
فرهاد گاوزن علیاکبری ادامه داد: ادارهی عمران جمعیت هلال احمر فضا را بازبینی و آسیبشناسی کرده است و اکنون منتظر پاسخ نامهنگاریها از سوی شهرداری و سازمان میراث فرهنگی هستیم.
وی با بیان اینکه در مکاتبههای انجامشده با این دو نهاد، اعلام شده که جمعیت هلال احمر درهای موزه را روی آنها باز کرده است تا اقدامات آسیبشناسی و بررسی فضا توسط کارشناسان آنها انجام شود گفت: میتوانیم با همکاری هر سه نهاد، این موزه را دوباره بازگشایی کنیم.
او با تأکید بر لزوم راهاندازی یک کارگروه مرمت و نظارت برای ساماندهی این بنای تاریخی توسط سه دستگاه هلال احمر، سازمان میراث فرهنگی و شهرداری، اظهار کرد: ساماندهی ظاهری بنا و آثار برعهدهی شهرداری و مرمت داخلی بنا وظیفهی میراث فرهنگی است و هلال احمر نیز بهعنوان متولی اصلی بنا، در بازسازی کلی آن نقش دارد. به همین دلیل، هیچکدام از این سه دستگاه نباید تقصیر را گردن دستگاه دیگر بیندازد که یکی از آنها کار خود را بهخوبی انجام نداده یا در این زمینه کوتاهی کرده است.
علیاکبری از همهی دستگاهها و کسانی که میتوانند در حفاظت و مرمت این بنای تاریخی و آثار استاد صنعتی همکاری کنند خواست تا قدم جلو بگذارند.