یکشنبه, 02ام دی

شما اینجا هستید: رویه نخست یادگارهای فرهنگی و طبیعی دیده‌بان مازندران چرا از آمارهای فاجعه دریای مازندران تب نمی‌کنیم!؟

دیده‌بان مازندران

چرا از آمارهای فاجعه دریای مازندران تب نمی‌کنیم!؟

تورهای ماهیگیری و شالیزارهای برنج همه حکایت از وابستگی شدید زندگی خیل عظیمی از مردم به این دریاچه دریا صفت دارد. چند سالی است که آلودگی شدید دریای مازندران کمر همت بسته است به تبدیل تمام این زیبایی و سخاوت به خاطره ای شیرین.

nike court royale mens white hair style chart , Botas Beige | nike shox agile for men sale in america today show - CQ4227 - Buy now Jordan AIR JORDAN XXXV - 004

گذراندن یکی دو روز در نزدیکی دریای مازندران می تواند بهترین روش برای به در کردن خستگی پس از یک هفته کاری باشد. سواحل این دریا از زیباترین نقاط ایران است، هرچند زیبایی و شادابی این دریا تنها گوشه ای از بخشندگی های آن به انسان است.

به گزارش تابناک، تورهای ماهیگیری و شالیزارهای برنج همه حکایت از وابستگی شدید زندگی خیل عظیمی از مردم به این دریاچه دریا صفت دارد. چند سالی است که آلودگی شدید دریای مازندران کمر همت بسته است به تبدیل تمام این زیبایی و سخاوت به خاطره ای شیرین.

اما دست های انسان سرنوشت دریای مازندران را به روزهایی نزدیک کرده است که نه زیبایی اش چشمها را پر خواهد کرد و نه بخشندگی اش نان بر سر سفره ساحل نشینانش می آورد.

شاید اگر امروز جلوی زوال آن گرفته نشود، نسل های آینده تنها میراث دار یک گندآب به مساحت دریای مازندارن باشند. سال هاست که از آلودگی این دریا می گویند.

ولی فقط خبر است و خبر. هرچند در لابلای این اخبار از راه حل هایی که در این خصوص ارائه شده است چیزاهایی می شنویم ولی گویا زمان ترتیب اثر دادن فرا نرسیده است.

یکی از نمایندگان گیلان در مجلس شورای اسلامی در خصوص یک فاجعه زیست محیطی اظهار کرد:

حدود 82 و نیم درصد فاضلاب انسانی وارد اکوسیستم‌های آبی اعم از رودخانه‌ها، تالاب‌ها و دریای مازندران می‌شود

نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی گفت: فاضلاب‌های انسانی و صنعتی خطرناک 23 بیمارستان گیلان روزانه وارد رودخانه شده که در نهایت وارد تالاب‌ها و دریای مازندران می‌شود.

به گزارش تابناک، جغفرزاده ایمن آبادی در خصوص ورود فاضلاب های استان گیلان به دریای مازندران اظهار داشت: این استان دارای 34 بیمارستان است که حدود سی‌ونیم تن پسماند عفونی تولید می‌کنند که برخی از این بیمارستان‌ها دارای سیستم امحا بوده و در مجموع 40 درصد از طریق دو امحا کننده پسماند مدیریت می‌شود و مابقی به وسیله شهرداری جمع‌آوری و در مرکز دفن پسماند و همراه با پسماند عادی دفع می‌شود.

وی در ادامه افزود: از بین 31 بیمارستان فعال در استان گیلان تنها 8 بیمارستان مجهز به سیستم تصفیه فاضلاب هستند و 1700 متر مکعب فاضلاب دیگر مراکز درمانی،که بسیار خطرناک و عفونی هستند روزانه وارد رودخانه‌ها شده که در نهایت وارد تالاب‌ها و دریای مازندران می‌شود.

نماینده مردم رشت در مجلس در خصوص فاضلاب‌های انسانی که وارد دریای مازندران می‌شود افزود: با توجه به جمعیت 2 میلیون و 300 هزار نفری حدود 82 و نیم درصد فاضلاب انسانی وارد اکوسیستم‌های آبی اعم از رودخانه‌ها، تالاب‌ها و دریای مازندران می‌شود و تنها حدود 17.7 درصد وارد سیستم تصفیه فاضلاب می‌شود.

جعفرزاده ایمن‌آبادی در خصوص فاضلاب‌های صنعتی نیز گفت: شهر صنعتی  رشت با بیش از 40 سال قدمت فاقد سیستم تصفیه فاضلاب است و روزانه 24 هزار و 800 متر مکعب فاضلاب صنعتی وارد رودخانه گوهر رود سیستم تصفیه است و مابقی فاضلاب‌ها وارد محیط می‌شود.

وی در پایان تاکید کرد: اگر سازمان حفاظب محیط زیست به کمک استان‌های شمالی به ویژه گیلان نرسد، بزرگترین فاجعه انسانی در این مناطق شکل خواهد گرفت.چراکه هم اکنون مردم مناطق سراوان و حومه  آن دچار بیماری‌های پوستی و سرطانی هستند.

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید