یکشنبه, 02ام دی

شما اینجا هستید: رویه نخست تازه‌ها نگاه روز ارباب قدیمی رسماً باز آمد!

نگاه روز

ارباب قدیمی رسماً باز آمد!

« بریتانیا ساخت اولین پایگاه نظامی دائمی این کشور در خاورمیانه را پس از گذشت بیش از ۴۰ سال در بحرین آغاز کرد. بریتانیا از سال ۱۹۷۱ میلادی (یعنی از زمان اعلام استقلال بحرین) در بحرین پایگاه نظامی دائمی نداشته است.

adidas team water bottles for sale craigslist 2017 | Giftofvision - The Global Destination For Modern Luxury


 محمد ‎اسماعیل حیدر‎علی (محمد حیدری)


آخرین شاه ایران با پذیرش نتایج یک همه پرسی مسخره و فرمایشی ، تن به جدایی بحرین از ایران داد . بیشترین مردم ساکن دربحرین ،ایرانی تبار و شیعه هستند و بابت این جدایی فرمایشی دل پرخونی داشته اند . این ناخشنودی سرانجام از حدود سه سال پیش در قالب اعتراض های مسالمت آمیز ، ولی گسترده به پیش نما آمد و با سرکوب شدید حاکمان بحرین و دخالت آشکار عربستان سعودی ( اعزام نیرو ، شرکت مستقیم در سرکوب مردم بحرین ، استفاده از سلاح های غیرمتعارف ، شکنجه و دیگر روش های ضدانسانی ) ، روبرو شد . شگفتا  که با وجود گزارش های متعدد نهادهای بین المللی از جنایاتی که علیه اکثریت مردم بحرین می شود ، مجامع بین المللی و مدعیان دفاع از حقوق بشر سکوت پیشه کرده اند و حتی دولت جمهوری اسلامی ایران هرگز واکنش درخوری در دفاع از حقوق بحرینی ها نشان نداده است . اکنون بی . بی . سی مژده می دهد ، انگلستان بار دیگر و با پول شیخ بحرین به این سرزمین با می گردد . خبر را به نقل از تارنمای فارسی بی . بی . سی ، بی کم و کاست  ، نقل می کنم :

« بریتانیا ساخت اولین پایگاه نظامی دائمی این کشور در خاورمیانه را پس از گذشت بیش از ۴۰ سال در بحرین آغاز کرد. بریتانیا از سال ۱۹۷۱ میلادی (یعنی از زمان اعلام استقلال بحرین) در بحرین پایگاه نظامی دائمی نداشته است. فیلیپ هاموند، وزیر امور خارجه بریتانیا به همراه پرسنل نیروی دریایی این کشور در مراسمی که به مناسبت آغاز مراحل ساخت پایگاه دریایی جفیر در بندر میناء سلمان در بحرین برگزار شده بود، شرکت کردند. قرار است از این پایگاه برای پشتیبانی شناورهای نیروی دریایی بریتانیا که به خلیج فارس اعزام می شوند، استفاده شود. آقای هاموند گفته است که این اقدام نشان دهنده تعهد بریتانیا به این منطقه است.

 


مراسم  کلنگ زنی ساخت  پایگاه  استعمار  نو  در  بحرین

 

وزیر امور خارجه بریتانیا با اشاره به احداث این پایگاه همچنین گفت : « به این ترتیب حضور نیروی دریایی سلطنتی در آینده در بحرین و همچنین حضور مداوم بریتانیا در شرق کانال سوئز تضمین می شود. »

آقای هاموند افزود : « این پایگاه جدید به بریتانیا اجازه می دهد تا با متحدانش در تقویت ثبات در خلیج فارس و سایر کشورها همکاری کند. »
بحرین به دلیل نقض جدی حقوق بشر مورد انتقاد قرار دارد، اما آقای هاموند گفته است که بریتانیا به کشورهای حوزه خلیج فارس برای ایجاد تغییر کمک می کند .
وزیر خارجه بریتانیا گفت : «بحرین کشور کاملی نیست، اما دست کم می داند که مشکلاتش چیست و برای حل آنها چه باید بکند. »
به گفته آقای هاموند مقامات بحرین « خواستار آن هستند که در ایجاد اصلاحات به آنها کمک کنیم. به عنوان مثال در نیروی پلیس، سیستم قضایی و زندان ها » .
به گفته فرانک گاردنر، خبرنگار امنیتی بی. ‌بی . ‌سی، افزایش تعهدات نظامی بریتانیا به کشورهای حوزه خلیج فارس جنجال برانگیز بوده است.
بحرین بخش عمده هزینه ۲۳ میلیون دلاری (۱۵ میلیون پوندی) را که برای ساخت این پایگاه لازم است ، پرداخته است و بریتانیا هزینه های جاری را می پردازد .

دهم آبان ۱۳۹۴

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

در همین زمینه