ورزش
رقابتهای والیبال انتخابی المپیک-توکیو ، ژاپن - بُرد شیرین والیبال ایران از چین
- ورزش
- نمایش از شنبه, 13 خرداد 1391 17:04
- بازدید: 4771
تیم ملی والیبال ایران با پیروزی 3 بر 2 مقابل چین دومین روز رقابتهای انتخابی المپیک را با برد پشت سر گذاشت. تیم ملی ایران پس از برتری مقابل چین در فینال رقابتهای آسیایی، نتوانست در بازیهای جامجهانی حریف خود را شکست دهد و در این پیکارها به نوعی توانست انتقام شکست در جامجهانی را بگیرد.
nike shox mens australia women soccer players - White - DA8301 - 101 - Nike Air Force 1 '07 LX Women's Shoe | Buy now Converse RUN STAR MOTION HI - 171545C
تیم ملی والیبال صبح امروز در دومین مسابقه خود در رقابتهای انتخابی المپیک برابر چین قرار گرفت و توانست حریف خود را از پیشرو بردارد.
به گزارش «تابناک»، تیم ایران در دومین روز از رقابتهای انتخابی المپیک برابر چین حریف آسیایی خود به میدان رفت. در حالی که ملیپوشان والیبال ایران در یکسال گذشته همواره کارنامه درخشانی از خود به جا گذاشته بودند اما از مجموع چهار رویارویی برابر چینیها تنها به یک پروزی در برابر سه شکست اکتفا کرده بودند. بازیکنان ایران که هنوز تلخی شکست از چین در جام جهانی را فراموش نکرده بودند انگیزه زیادی برای انتقام از حریف آسیایی خود داشتند.
تیم ملی ایران در آغاز این دیدار با ترکیب بازیکنانی چون سعید معروف، فرهاد قائمی، محمد موسوی، حمزه زرینی، فرهاد ظریف، علیرضا نادی و امیرغفور به میدان رفت.
با این پیروزی شاگردان ولاسکو به 2 امتیاز اکتفا کردند و چینیها یک امتیاز گرفتند.
ست نخست:
تیم ملی والیبال ایران خیلی زود سه امتیاز از حریف مقتدر خود پیش افتاد . بازیکنان ایران بیگدار به آب نمیزدند و خیلی منطقی دستورات تاکتیکی ولاسکو را اجرا میکردند. حمزه زرینی قدرتی زن تیم ایران بارها با جا خالی انداختن پاسهای معروف سد دفاعی بلند چین را فریب میداد. محمد موسوی با آبشارهای فنی خود پشت تور و منطقه دو زمین چین را نشانه میرفت. کاپیتان نادی دومین دفاع روی تور جهان با نمایش بینقص خود در برابر آبشارهای چن پینگ نشان داد که بی دلیل این عنوان را به دست نیاورده است.
چینیها که همگی یک سر و گردن از بازیکنان ایران بلندتر بودند در دفاع روی تور خیلی خوب کار میکردند. امیر غفور در مصاف با سه دفاع حریف نمیتوانست کاری از پیش ببرد و مجبور بود تا توپ را به صورت جاخالی پشت خط دفاعی حریف بیاندازد اما ژانگ چن بازیکن با تجربه چین از چهار سرویس پیاپی امتیاز گرفت تا اختلاف امتیازهای دو تیم به عدد یک کاهش یابد.
سعید معروف برای نفوذ به لایه دفاعی مستحکم چین پاسهای سرعتی را در دستور کار قرار داده بود و علیرضا نادی و محمد موسوی خیلی خوب این توپها را در زمین حریف مینشاندند. هنوز موتور فرهاد قائمی روشن نشده بود که ژانگ چن با سرویسهای قدرتی خود تک دفاع زرینی را میشکست. بازی با اختلاف یک امتیاز به سود ایران پیگیری میشد. خطای آرایش تیم ایران موجب شد تا دو تیم در امتیاز 18 با یکدیگر به تساوی برسند. سرویس قائمی برای ایران حاصلی در پی نداشت تا سرانجام ارتش سرخ چین از ایران پیش بیفتد. لیانگ در مصاف با قائمی با تجربهتر عمل میکرد.
مهدوی و رضا قرا به جای معروف و غفور به میدان رفتند. زرینی که برای ایران خوب امتیاز میگرفت هم با پوریا فیاضی جوان و با انگیزه تعویض شد. در حالی که تیم ایران نظم بازی خود را از دست داده بود چینیها همچنان با اختلاف یک امتیاز از ایران جلو بودند. مهدوی و قرا هماهنگی خیلی خوبی با هم داشتند اما انگار هیچ چیز نمیتوانست از آماج حملات حریف بلند قامت بکاهد. وقتی چین به امتیاز 24 رسید ولاسکو وقت استراحت خواست تا با بازیکنانش حریف بزند. غفور به میدان بازگشت و یک امتیاز گرفت اما بلافاصله چینیها یک آبشار قدرتی را در زمین ایران نشاندند تا ست نخست این دیدار با امتیاز 25-23 به سود چین تمام شود.
ست دوم:
فرهاد قائمی برگ برنده ایران در این مسابقات، در بازی دوم سرویسهای زیبایش را به نمایش گذاشت و منطقه چهار دفاع حریف را نشانه رفت. ایران خیلی زود چهار امتیاز از حریف جلو افتاد. اگر چه هونگمین آبشارهای غیر قابل مهاری برای چین میزد اما بازی خوب سرعتی زنهای ایران به ویژه نادی اجازه نمی داد اختلاف امتیاز کاهش یابد. قائمی ایران را به بازی برگردانده بود. ایران باز هم اختلاف امتیاز خود را با چین افزایش داد.
به دستور ولاسکو همه بازیکنان سرویسهای فنی را به منطقه چهار میزدند. نادی راحت و مسلط و بالاتر از خط دفاعی چین از پاسهای معروف امتیاز میساخت. ژانگ مهره کارآمد چینیها هر بار که به میدان میآمد دفاع روی تور ایران را تخریب می کرد. اژدهای سرخ سر تسلیم نداشت. یک بار دیگر چینیها به بازی برگشته بودند . پنج اختلاف امتیاز به عدد دو کاهش یافته بود. زرینی غیرتی بازی میکرد و بازیکنان ایران خوب میدانستند که هر اشتباه در این دقایق جبران ناپذیر خواهد بود.
در این لحظات دفاع روی تور ایران خوب نبود و تنها تک دفاعهای نادی بارقهای از امید را برای ایران به همراه داشت. تیم ایران هرگاه به بازی سرعتی روی میآورد نظم دفاعی چین را برهم میریخت اما در حملات قدرتی نمیتوانست کاری از پیش ببرد. موسوی با هوشمندی خود از تک اشتباههای حریف سود میجست. بعد از وقت استراحت فنی دوم، چین اختلاف امتیازش را باز هم با ایران کاهش داد. ملیپوشان ایران با چنگ و دندان اختلاف امتیاز خود را با حریف حفظ می کردند.
زرینی با تعصب بازی میکرد و سه امتیاز پیاپی را برای ایران به ارمغان آورد. آبشارهای قدرتی و تماشایی او تحسین حاضران در سالن و معدود هواداران تیم ایران را برانگیخت. رضا قرا به جای غفور به زمین رفت و خیلی خوب توانست گوش راست زمین حریف را دفاع کند. ایران 23-20 از حریف جلو بود که ولاسکو وقت استراحت گرفت تا بازیکنان ایران با آرامش کار را دنبال کنند. هر دو تیم یک امتیاز دیگر گرفتند. رضا قرا آخرین امتیاز را برای ایران به ارمغان آورد تا ایران با امتیاز 25-23 این ست را به سود خود تمام کند و همه چیز بار دیگر برابر شود. ست سوم:
چین در آغاز وقت سوم بازی از ایران پیش افتاد. فرهاد قائمی با بازی خوب خود اجازه نداد تا اختلاف امتیازها زیاد شود تا هر دو تیم در امتیاز 5 به تساوی برسند. یکبار دیگر بازی سرعتی ایران چاره ساز شد و کاپیتان، ایران را از حریف پیش انداخت. رضا قرا که انگار تازه گرم شده بود و راه نفوذ به دیوار چین را پیدا کرده بود و در پشت خط خوب برای ایران امتیاز میگرفت. موسوی بینقص کار میکرد. هر چه ایران سخت امتیاز میگرفت ساده امتیاز میداد.
سرویس پرشی قرا درست بین دو دریافت کننده چین به زمین نشست تا ایران همچنان اختلاف امتیازهای خود را افزایش دهد. زرینی هم از سرویسهای فنی خود برای ایران امتیاز میساخت. چینیها دست معروف را خوانده بودند و او را مجبور میکردند تا به جای پاسهای سرعتی توپ را برای قائمی و قرا بفرستد. زرینی نقطه قوت تیم ایران بود که به تنهایی سه دفاع روی تور چین را میشکست.
درحالی که قائمی کم فروغ نشان میداد فیاضی به جای او به میدان رفت. مهدوی به جای معروف به میدان رفت تا پاسهای بلند در دستور کار ایران قرار بگیرد. ایران با اختلاف یک امتیاز از حریف جلو بود. اما بازی خوب یودای موجب شد تا همه چیز در امتیاز 21 به تساوی برسد. ولاسکو وقت استراحت گرفت . همه چیز برابر بود. اژدهای شش سر چین سر تسلیم شدن نداشت!
هونگمین آبشارهای فیاضی را دفاع میکرد تا زرینی باردیگر به داد تیم ایران برسد و با آبشار تماشایی خود از منطقه دو یک امتیاز حساس را برای ایران بگیرد. سرمربی چین مجبور شد تا وقت استراحت بگیرد. هر تیمی مسلط تر بود بازی را به سود خود تمام میکرد. دو تیم در امتیاز 24 به تساوی رسیدند. آبشار سرعتی موسوی ایران را به امتیاز 25 رساند تا فرهاد قائمی برای زدن سرویس آماده شود. یانگ ژی چین را به بازی برگرداند تا دوباره چین با امتیاز 26-25 از ایران جلو بیافتد. موسوی نمیخواست این ست را با شکست تمام کند. در امتیازهای پایانی چینیها هم به بازی سرعتی روی آورده بودند. چینیها یک سرویس خراب کردند اما حمزه زرینی بلافاصله جبران کرد. نادی باز هم از آبشار سرعتی برای ایران امتیاز گرفت. اما بازی خوب ژانگ چن در پشت خط تیم چین موجب شد تا این تیم سرانجام با امتیاز 31-29 بازی را در ست سوم به سود خود تمام کند.
ست چهارم:
ایران در آغاز وقت چهارم با همان ترکیب شروع بازی به میدان رفت. قائمی با چرخش آرایش تیمی ایران بازی شادابی را به نمایش گذاشت و دو امتیاز پیاپی را برای ایران به ارمغان آورد. ایران 3 امتیاز از حریف پیش بود. چینیها که به تقلید از ایران به پاسهای سرعتی روی آورده بودند بارها در مصاف با تک دفاع نادی موفق بودند. اما حمزه زرینی به تنهایی برای شکستن دفاع مستحکم چین کافی بود. آبشارهای قدرتی او غیر قابل مهار بود و برای ایران امتیاز میگرفت.
ایران هیچ چیزی برای از دست دادن نداشت. ملیپوشان ایران در نبرد با رقبای بلند قامت از جان و دل مایه گذاشته بودند. امیر غفور که گویی دیگر درد مصدومیت کتفش آزاردهنده نبود همچون بازیهای درخشانش در جام جهانی منطقه پنج زمین حریف را نشانه میرفت و برای ایران امتیاز میگرفت. ایران هفت امتیاز از حریف خود پیش افتاده بود. ملیپوشان ایران دیگر با هیچ کس شوخی نداشتند و کوبنده بازی میکردند. ولاسکو در حالی که آدامس میجوید با آرامش بازی را دنبال میکرد.
حمزه زرینی کانون حملات تیم ایران بود که از چپ و راست دفاع چین را در هم می کوبید. برخلاف جریان مسابقه ، تیم ایران با روی آوردن به بازی قدرتی به ویژه از سوی قطر پاسور کاملا بر حریف مسلط بود. همه بازیکنان ایران خوب بازی میکردند اما نمایش زیبای امیر غفور کاملا دفاع چینیها را به زانو درآورده بود. بازی با امتیاز 19-12 به سود ایران دنبال میشد که فرهاد قائمی روی دست دفاع حریف بازی میکرد. این حربه جواب داده بود و موجب میشد تا همچنان ایران اختلاف امتیاز خود را افزایش دهد. شیرازه تیم چین از هم گسیخته بود و بازیکنان این تیم دیگر جریان بازی را رها کرده بودند.
کاپیتان نادی با فریادهایش سایر بازیکنان را تهییج میکرد. سرویسهای نزدیک به تور در دستور کار تیم ایران قرار داشت و موسوی ، قائمی و غفور از این سرویسها برای ایران امتیاز میگرفتند. حمزه زرینی آخرین امتیاز را هم برای ایران به ارمغان آورد تا ایران ست چهارم را با امتیاز 25- 15 به سود خود تمام کند و همه چیز به وقت آخر بازی کشیده شود.
ست پنجم:
چینیها نخستین سرویس خود را خراب کردند. هر چه بازیکنان باند قامت چین در دفاع روی تور بی نقص بودند در سرویس پر اشتباه ظاهر میشدند. امیر غفور از پشت خط دفاع دو نفره حریف را مغلوب میکرد و حمزه زرینی نیز با ابشارهای قدرتی خود دریافت کنندههای حریف را به زانو در میآورد. چینیها که نمیخواستند بازنده باشند اجازه نمیدادند اختلاف امتیاز زیاد شود. دو تیم با امتیازهای 6بر6 مساوی بودند. غفور امان را از تیم حریف بریده بود و از پشت خط تمام توپهایش را به امتیاز تبدیل میکرد.
پاسهای رو به عقب سعید معروف دفاع روی تور چین را فریب میداد. پاسور هوشمند ایران با توجه به آرایش دفاعی حریف توپ را پخش میکرد. ایران وقت استراحت فنی نخست را با آبشار دیدنی قائمی 8 بر7 به سود خود تمام کرد. قائمی با سرویس تماشایی خود ایران را با امتیاز 10 رساند. دفاع موسوی توپ را به سود چین به اوت فرستاد. حریف اختلاف امتیازهایش را جبران کرد. اما زرینی و غفور همچنان برای ایران امتیاز می گرفتند. ایران با نتیجه 13بر11 از حریف پیش بود اما ولاسکو وقت استراحت گرفت تا ملیپوشان با آرامش کا را دنبال کنند. در نهایت این ست با امتیاز 15- 13به سود ایران تمام شد تا ایران با این پیروزی یک گام با ارزش به سوی المپیکی شدن بردارد.
در نهایت تیم ملی والیبال ایران با نتیجه 3بر 2 و امتیازهای ( 25-23، 23-25، 31-29، 15-25 ، 13-15 ) چین را شکست داد و انتقام باخت قبلی را در جام جهانی گرفت.
ملیپوشان والیبال ایران پس از دو پیروزی برابر کره جنوبی و چین باید از ساعت 11:30 روز سه شنبه 16 خرداد برابر تیم ملی والیبال استرالیا به میدان بروند.
ایران در حالی مقابل رقیب دیرینه خود به برتری رسید که تیم والیبال چین سه بار در المپیک های 1984 ، 1988 و 2008 حضور داشته است. همچنین این تیم 12 دوره رقابتهای قهرمانی جهان و چهار دوره جام جهانی را تجربه کرده است. این تیم از سال 1990 تقریبا در همه دورههای لیگ جهانی حاضر بوده و 14 فصل این بازیها را تجربه کرده است. تیم والیبال چین پیش از این رقابتها با 57.25 امتیاز در رده دهم ردهبندی جهانی قرار داشت و بهترین تیم آسیایی به شمار میرفت.
تیمهای حاضر در مسابقات انتخابی المپیک دو روز آینده را استراحت خواهند کرد و رقابتها از روز دوشنبه،16 خردادماه از سر گرفته خواهد شد.
در ضمن جدول و نتایج روز اول مسابقات روز نخست رقابتهای والیبال انتخابی المپیک با صدرنشینی شاگردان ولاسکو خاتمه پیدا کرد.
رقابت های والیبال انتخابی المپیک در منطقه آسیا از صبح دیروز آغاز شد و تیم ملی والیبال امروز نخستین بازی خود در رقابتهای انتخابی المپیک را برابر کرهجنوبی برگزار کرد و توانست با حساب 3 بر صفر یک پیروزی ارزشمند را برابر چشمبادامیها کسب کند. با این پیروزی حرفهای ولاسکو مبنی بر اینکه همه چیز در زمین مسابقه مشخص خواهد شد که در واکنش به صحبتهای پارک کیوون انجام شده بود، تحقق پیدا کرد و شاگردان ولاسکو به خوبی توانستند حرفهای خود را در زمین مسابقه بزنند.
آخرین دیدار روز نخست رقابتهای والیبال انتخابی المپیک هم بین تیمهای ژاپن و صربستان برگزار شد که ژاپنی ها به عنوان میزبان مسابقات نخستین شکست خود در این رقابتها را تجربه کردند. در این مسابقه صربستانیها در 3 گیم متوالی و با نتایج 25 بر 19، 25 بر 23 و 25 بر 16 از سد ژاپن گذشتند و شرایط خود را برای ادامه مسابقات بهتر کردند. * نتایج کامل مسابقات دیروز به این شرح است:
استرالیا 3 – ونزوئلا صفر چین 3 - پرتوریکو صفر ایران 3 – کرهجنوبی صفر صربستان 3 - ژاپن صفر *
جدول ردهبندی تا پایان روز نخست: ایران استرالیا صربستان چین پورتوریکو ژاپن ونزوئلا کرهجنوبی * برنامه بازیهای امروز به این شرح است:
استرالیا 3ـ پورتوریکو صفر ، ساعت 6:30
چین 2ـ ایران 3، ساعت 9:00
برنامه ادامه بازیها : کرهجنوبی ـ صربستان، ساعت 11:30 ژاپن ـ ونزوئلا، ساعت 14:35